Facebook    Twitter
Your Choice Catering Krommenie Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Industrieweg 77b
1566 JP Krommenie
tel. 075 - 7440019

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


barbecue zalm

Barbecue

BBQ Steak

 


Your Choice Catering Krommenie - Barbecue

U wilt graag een barbecue organiseren voor u en uw gasten? Dan bent u bij Your Choice Catering Krommenie aan het juiste adres. Wij bieden u een compleet barbecue-arrangement aan vanaf 13,50 euro per persoon. En daar zit heel veel bij inbegrepen!

Baberbecuen in de winter? Geen Probleem!

Barbecueën is niet per se aan de zomer verbonden, ook in andere seizoenen kun je prima een barbecue organiseren. Wij van Your Choice Catering Krommenie bieden u een gasbarbecue of een barbecue op kolen met daarbij vele gerechten. In ons standaard pakket zitten al vier heerlijke stukjes vlees, twee soorten salade, verschillende soorten saus en aioli en uiteraard ontbreekt de vers afgebakken stokbrood met kruidenboter ook niet. Daarnaast bieden we ook een Extra pakket en een een Luxe pakket. Bekijk hieronder maar eens wat we daar bij inbegrepen zit.

BBQ Standaard BBQ Extra BBQ de Luxe

Service voorop

Wanneer wij de barbecue bij u afleveren, helpen wij u nog even met deze aan te steken. Daarna kunt het verder zelf doen. Mocht u toch graag een kok erbij, dan is dat, tegen een meerprijs, natuurlijk altijd mogelijk. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Ook als u speciale wensen heeft, meer vegetarische gerechten wilt of meer materiaal in de vorm van bijv. een partytent, kan dat door Your Choice Catering Krommenie geregeld worden. Bij ons is veel mogelijk en service staat altijd voorop.

Complete maaltijd

Natuurlijk hoeft u zich geen zorgen te maken of u genoeg borden en bestek heeft. Die worden er gewoon bijgeleverd en daar hoeft u niets extra's voor te betalen. Ook servetten, een buffettafel met tafelrok en de afwas zit bij de prijs in begrepen. Zo krijgt u een complete barbecuemaaltijd voor een hele redelijke prijs. Mocht u er nog drank of een dessert bij willen, dan is dat natuurlijk altijd mogelijk. Ook op dat gebied kan Your Choice Catering Krommenie u van dienst zijn.

Wilt u meer weten over onze barbecues en wat er allemaal voor u mogelijk is? Bel dan ons gratis nummer 0800 4890 890 en wij staan u graag te woord. U kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen. En wilt graag een complete offerte: deze is altijd gratis en vrijblijvend.