Facebook    Twitter
Your Choice Catering Krommenie Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Industrieweg 77b
1566 JP Krommenie
tel. 075 - 7440019

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Walking Dinners

Amuses

Amuses Walking Dinner

 


Your Choice Catering Krommenie - Walking dinners

Kent u het principe van een walking dinner? Your Choice Catering Krommenie biedt dat nu ook aan. Het is een redelijk nieuw concept, maar zeer doeltreffend. U en gasten vermaken zich op uw feestlocatie en elk kwartier worden er handzame heerlijke culinaire gerechten geserveerd. U kunt gewoon aan uw sta-tafel blijven staan. Zo blijft de sfeer ongedwongen en informeel, en kan men zich goed mengen in het gezelschap. De geserveerde gerechten zijn echt meer dan alleen een borrelhapje: zeer hoogwaardig en van een gastronomische kwaliteit.

Verschillende mogelijkheden

U vindt hier verschillende mogelijkheden voor een walking dinner. De ervaring leert dat acht gerechten staan voor een volledige en volwaardige maaltijd. En op deze manier kan iedereen elk gerecht ook echt proberen.

Exclusief walking dinner Chinees walking dinner Walking dinner

Drankje erbij?

Alle gerechten worden ter plekke gemaakt door de kok. Uiteraard zit het bestek en de borden bij de prijs van Your Choice Catering Krommenie inbegrepen. Om het helemaal compleet te maken kunt u bij uw walking dinner een passend drankenarrangement tegen een scherpe prijs nemen. Zo kunnen we al een onbeperkt drankenarrangement voor slecht 7,50 euro per persoon aanbieden. En natuurlijk zijn onze wijnen met zorg gekozen en altijd van een zeer goede kwaliteit.

Of een lekker dessert?

Na zo'n walking dinner hoort natuurlijk een mooi dessert. Ook dat kunnen wij u aanbieden. En of u nu één dessert of juist een heel dessertbuffet wilt aanbieden, bij ons kan alles. Samen stellen we een mooi culinair plan op . Zo is het van te voren duidelijk hoe u het wilt hebben en ook zult krijgen.

Hoe werkt het?

U kan uw walking dinner gewoon thuis houden, in een zaaltje of in uw bedrijfspand. Wij komen van te voren uiteraard uw locatie bekijken, mocht er geen keuken aanwezig zijn dan zorgen wij voor een mobiele keuken. Your Choice Catering Krommenie bespreekt alles met u, samen komen we er wel uit. De gemiddelde prijs van een walking dinner komt ongeveer uit op 30 euro p.p., Daarbij komen nog de kosten van de kok à 32,50 euro per uur.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend en kosteloos advies. Bel 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.