Facebook    Twitter
Your Choice Catering Krommenie Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Industrieweg 77b
1566 JP Krommenie
tel. 075 - 7440019

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfsfeest - receptie

Bedrijfsfeest

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Krommenie - Bedrijfsfeesten

Wilt u groots u jubileum als bedrijf vieren? Geeft u elk jaar een groot feest voor al uw personeel, misschien wel met een thema? Of denkt u erover om een diner in stijl te geven voor u belangrijkste relaties? Dan bent u bij Your Choice Catering Krommenie bij het juiste adres. Wij kunnen het allemaal regelen: snel, efficiënt en altijd rekening houdend met uw wensen!

Alles kan, alles mag

Wat dacht u van bijvoorbeeld een feestavond geheel in Westernstijl met een linedancing workshop? Of een gezellige BBQ, compleet met springkussen voor de kinderen? Of ga lekker griezelen met Halloween, hou een strandfeest met een competitie beachvolleybal en ga eens uit uw dak bij een liveband met covers uit de jaren zeventig en tachtig.

Voor een onvergetelijke dag

Niets is ons te gek, wij kunnen werkelijk alles voor u regelen. Natuurlijk staan we open voor uw suggesties, u kent het bedrijf tenslotte als de beste en weet precies wat iedereen leuk vindt. Wij passen ons direct aan, denken mee, komen met creatieve oplossingen en zorgen voor de juiste aankleding en de heerlijkst hapjes en drankjes geheel in stijl. Zo wordt het een onvergetelijke dag of avond, één waar u en uw medewerkers nog lang en met veel plezier aan terug zullen denken.

Buffet of walking dinner? U beslist!

Neemt u eens een kijkje bij onze buffetten, daar zit vaak al veel bij wat ook u kan bekoren. Onze 'Flavours of the World '-buffet bijvoorbeeld, daarbij maakt u kennis met allerlei gerechten uit de hele wereld. U kunt het zien als een culinaire reis met specialiteiten uit bijv. de Aziatische keuken. Wellicht staat het concept van 'walking dinner' wel meer aan. Daarbij wordt in een hele ongedwongen sfeer de heerlijkste gerechten geserveerd waarbij men niet aan tafels zit, maar gewoon rondloopt en het geheel aan sta-tafels nuttigt. Een heel simpel maar uiterst doeltreffende manier van met elkaar socializen en genieten van gastronomische hoogstandjes.

Neem gerust contact met ons op, samen maken we er een mooi en groots feest van. Met onze ervaring, creativiteit en manier van denken komen we er altijd uit. En een offert is altijd gratis en vrijblijvend. Bel ons op 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.