Facebook    Twitter
Your Choice Catering Krommenie Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Industrieweg 77b
1566 JP Krommenie
tel. 075 - 7440019

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Lunch Buffet

warm buffet


 


Your Choice Catering Krommenie - Buffetten

Your Choice Catering Krommenie weet als geen ander hoe populair buffetten zijn. En terecht: het is een ideale manier om de gasten van een feest te voorzien van de heerlijkste hapjes en drankjes. De mooi uitgestalde gerechten doen het water in de mond lopen, alles ruikt heerlijk en het ziet er ook nog een fantastisch uit. Your Choice Catering Krommenie weet er alles van. Wij verzorgen al jarenlang buffetten. Voor zowel hele grote als kleinere gezelschappen.

Verschillende soorten buffet

Heeft u eenmaal gekozen om een buffet te houden, dan hoeft u alleen nog maar na te denken welk soort gerechten u wilt gaan presenteren. Koude gerechten doen het bijvoorbeeld altijd goed tijdens een zomers feest. Dan heeft iedereen wel zin in een heerlijk huisgemaakte salade of een stokbroodje met een tapenade van zongedroogde tomaatjes. Your Choice Catering Krommenie heeft hier al tal van buffetten voor u samengesteld. Wat dacht u van het buffet Flavours of the World? Wij laten u in dat uitgebreide buffet kennis maken met gerechten uit de hele wereld. Van een Italiaanse tortellini met truffel tot aan Indiase Tikka Massala. Of een heerlijk ouderwetse Hollandse gehaktbal met jus tot aan een Spaanse gazpacho. Maar natuurlijk kunt u kiezen voor een Thema Buffet, of juist alleen een Dessert buffet als afsluiting van een heerlijke maaltijd.

Koude buffetten Koud / warm buffet Zelf buffet samenstellen
Flavours of the world Thema buffetten Lunch & Tapas buffet
Wereld buffetten Desserts buffet    

Duidelijke afspraken

U bepaalt zelf wat u wilt en wat het beste bij uw evenement of feest past. Ook het budget heeft u zelf in handen. Voor de kleinere beurs kan Your Choice Catering Krommenie trouwens ook veel betekenen. En natuurlijk is het serviesgoed en het bestek altijd bij de prijs inbegrepen. Eveneens halen wij de vuile borden weer op en zorgen wij ervoor dat alles weer netjes wordt schoongemaakt. Heeft u naast het buffet ook nog andere materialen nodig? Ook dat kunnen wij voor u regelen, dat is wel zo makkelijk!

Bent u al enthousiast geworden over onze buffetten? Neem dan contact met ons op via het gratis telefoonnummer 0800 4890890 of vul het contactformulier in. Wij staan altijd voor u klaar om bij te staan met al uw vragen. En een offerte maken we graag, altijd op maat, altijd kosteloos en altijd zonder verplichtingen!