Facebook    Twitter
Your Choice Catering Krommenie Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Industrieweg 77b
1566 JP Krommenie
tel. 075 - 7440019

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Verhuur materialen

 


Your Choice Catering Krommenie - Materialen

Natuurlijk ligt de nadruk bij ons op de catering, maar wij begrijpen ook wel dat geen enkel feestje echt compleet is zonder een bijzondere styling of een mooie aankleding. Mocht u de catering door ons laten doen, dan kan Your Choice Catering Krommenie daar altijd bij helpen.

Voor dat beetje extra

Natuurlijk zijn de standaardproducten zoals borden, bestek en servetten altijd bij de prijs inbegrepen, maar soms wil je wat extra's. Er is veel mogelijk als het om die extra's gaat: een complete bar voor alle voetbalvrienden, een gouden stoel voor de jarige oma, romantische kandelaars bij een trouwerij... Noem het maar op en wij kunnen het voor u regelen, vaak voor een hele scherpe en redelijke prijs. Zo wordt uw feestje ook echt úw feestje. Met net dat beetje extra.

Your Choice Catering Krommenie zorgt ervoor!

Wij bedenken samen met u wat er allemaal mogelijk is. We kunnen desgewenst elke locatie omtoveren in de door u gekozen sfeer of thema. Natuurlijk wordt het culinaire aspect niet uit het oog verloren en voeren we ook daarbij het thema zo veel mogelijk door. Zo nemen wij u de zorg uit handen. We zijn niet voor niets bekend als zeer flexibel en meedenkend. U hoeft op het feest zelf alleen nog maar te gaan genieten, wij zorgen voor de rest!

Neem maar eens kijkje wat er qua materialen allemaal mogelijk is en welk prijskaartje daar aan hangt. U zult aangenaam verrast zijn!

Huurmaterialen (pdf)        

En mocht u nog een heel ander idee hebben, bel dan gerust, wij denken graag met u mee. Ons telefoonnummer is 0800 4890 890 of vul eventueel ons contactformulier in.