Facebook    Twitter
Your Choice Catering Krommenie Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Industrieweg 77b
1566 JP Krommenie
tel. 075 - 7440019

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Recepties

Catering personeel


 


Your Choice Catering Krommenie - recepties

Wist u dat Your Choice Catering Krommenie al jarenlang recepties verzorgd? En wist u dat wij dat ook al jarenlang met heel veel plezier doen? Wist u ook dat we ons een echte expert kunnen noemen als het om een receptie gaat? Wij weten namelijk als geen ander hoe belangrijk dit element tijdens bijvoorbeeld een bruiloft kan zijn. Daarom nemen we u graag alles uit handen. Voor u geen zorgen, u kunt van uw feesten en uw gasten gaan genieten.

Let's party!

Wat dacht u van ons party assortiment? Voor slecht 19,50 euro per persoon voorziet u al uw gasten van een heerlijk drankje, een lekker hapje en het wordt ook nog eens door Your Choice Catering Krommenie opgediend en geserveerd. Maar wij kennen natuurlijk ook meer uitgebreide arrangementen en ook als u zelf hele specifieke ideeën of suggesties heeft, horen wij die graag. Wij staan overal voor open en denken graag met u mee!

Borrelassortiment

Er zijn drie standaard borrelassortimenten, waaronder het party assortiment. Bekijk het maar eens rustig, het staat duidelijk beschreven wat we u en uw gasten kunnen serveren. Natuurlijk alles vers en met zorg klaargemaakt en mooi opgediend. Het oog wil immers ook wat!

Party pakket
Your Choice
Koude
Borrelassortimenten
Warme Borrelassortimenten
Extra aanvulling        

Drankenarrangement

Ook de drankjes regelt Your Choice Catering Krommenie graag voor u. We hebben een zeer uitgebreid drankenarrangement, echt ideaal voor een receptie. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken of iedereen wel aan trekken komt. En bekijk ook zeker onze actie, het onbeperkt Hollands assortiment: drie uur lang drank voor slechts 7,50 euro per persoon.

Drankenarrangement        

Natuurlijk moet de locatie van uw receptie er tip en top uitzien. Wij kunnen daar uiteraard bij helpen. Wel zo handig en makkelijk als u alles bij dezelfde organisatie regelt! Bekijk onze lijst met materialen maar eens. U ziet dan in een oogopslag wat voor extra's we kunnen leveren en voor welke prijs. Heeft u zulke spectaculaire ideeën dat ze niet in de lijst staan, laat het ons gerust weten, wij denken graag met u mee en komen vast tot een oplossing.

Materialen        

Wilt u graag een vrijblijvende offerte of andere informatie, bel ons gratis nummer 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.