Facebook    Twitter
Your Choice Catering Krommenie Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Industrieweg 77b
1566 JP Krommenie
tel. 075 - 7440019

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Huwelijk

huwelijksreceptie catering

bruiloft cateraar

 


Your Choice Catering Krommenie - Huwelijk

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! We hopen voor jullie dat het ook echt de mooiste dag van je leven gaat worden. Met alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd. Want pas dan kun je als kersvers bruidspaar ook echt genieten van deze bijzondere dag. Your Choice Catering Krommenie helpt daar graag bij als het om de catering gaat.

Een hele spannende uitdaging

Your Choice Catering Krommenie heeft al bijna 25 jaar ervaring als het om het organiseren van bruiloften gaat. En ook al hebben we al veel huwelijksfeesten gezien en verzorgd, toch blijft het elke keer weer spannend en een hele uitdaging. Elk bruidspaar is weer zo uniek en wij beseffen maar al te goed dat zo'n bijzondere dag ook voor ons nooit op automatische piloot mag worden afgedraaid. De persoonlijke wensen van het bruidspaar staan wat ons betreft ook altijd centraal. Het is jullie dag en het is aan ons om die mede tot een groot succes te maken.

Bij ons is er heel veel mogelijk

Het is een hoop geregel, zo'n bruiloft: er moet een jurk en een pak worden uitgezocht, de plek waar het ja-woord zal worden uitgesproken moet geregeld worden, er moeten uitnodigingen worden verstuurd, een fotograaf geregeld worden.... En natuurlijk moeten zowel het bruidspaar als de gasten verwend worden met de heerlijkste gerechten.

Voorbeeld van een compleet verzorgde dag

Optimaal genieten, heet dat. Gelukkig is Your Choice Catering Krommenie een kei in het laten genieten. Wij hebben heel veel te bieden, of u nu een uitgebreid buffet wilt of een chique diner, bij ons bent u aan het juiste adres. Ook de aankleding, bijvoorbeeld slingers, ballonnen en bloemstukken regelen wij moeiteloos voor u. Wilt u entertainment, live-muziek of vermaak voor de kleine kinderen? Wij zorgen ervoor! En de locatie? Ook daar hebben we veel ideeën over. Neem maar eens een kijkje in de lijst. Hij is bij lange na niet compleet, maar het geeft wel een goed beeld wat er allemaal mogelijk is.

Gratis proefdiner!

Mochten jullie met ons in zee gaan, dan hebben we nog een mooie verrassing voor jullie: een gratis proefdiner samen met jullie ouders of met de getuigen. Ons cadeautje voor jullie, een mooie manier om alvast voor te proeven.

Kijk maar rustig rond op onze websites, zo krijgt u een idee wat er allemaal kan: een walking dinner, buffet, receptie, je kunt het hier allemaal terugvinden. En mochten jullie nog vragen hebben, bel gerust. Ook een offerte maken we graag kosteloos en zonder verdere verplichtingen in orde. Bel ons gratis nummer 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.