Facebook    Twitter
Your Choice Catering Krommenie Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Industrieweg 77b
1566 JP Krommenie
tel. 075 - 7440019

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Party tent

Bedrijfsopening

Sushi wagen

 


Your Choice Catering Krommenie - Bedrijfsopening

Your Choice Catering Krommenie is ook ooit begonnen als klein cateringbedrijfje. Nu zijn we ruim twintig jaar verder en helpen we nieuwe ondernemers graag bij hun feestje als startende ondernemer. Of vieren we het heugelijke feit dat u juist enorm gegroeid bent en zich in een groter pand bent gaan vestigen met u mee. Door met u mee te denken en al uw wensen te realiseren voor uw eigen openingsfeest.

Flexibiliteit, professionaliteit en creativiteit

Er is bij Your Choice Catering Krommenie heel veel mogelijk. Bij ons staat altijd voorop dat we de wensen van onze klanten uiterst serieus nemen. Kernwoorden bij ons zijn: flexibiliteit, professionaliteit en creativiteit. Een goede mix van deze drie eigenschappen zorgen ervoor dat u het feestje krijgt wat u verdient!

Wat u maar wenst

Wilt u een lopend buffet voor al uw relaties? Of liever een spetterend feest met entertainment voor uw voltallige personeel? Schenkt u een glaasje champagne om te toasten op de opening of houdt u het liever intiem en klein? Bij Your Choice Catering Krommenie kan en mag alles. Wij denken graag met u mee. We leveren altijd hoogstaande kwaliteit af, onze hapjes en drankjes zijn werkelijk niet te versmaden en ons personeel is altijd deskundig.

Kent u de term pannenbier, dat is een term uit de bouw:

Pannenbier Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie: Pannenbier is een term uit de bouw. Wanneer het hoogste punt van een gebouw is bereikt en de dakpannen gelegd kunnen worden, wordt bier geschonken dat door de opdrachtgever beschikbaar wordt gesteld. In sommige streken plaatst men wanneer het hoogste punt bereikt is een meiboom op de nok, meestal is het een vlag die blijft wapperen totdat het pannenbier is geschonken en gedronken. Een lang wapperende vlag duidt op een gierige opdrachtgever. Een bezem op het hoogste punt nadat de vlag gestreken is duidt erop dat er geen bier is geschonken (en geen fooi is gegeven).

Zo wordt een hoogste punt ook echt een hoogtepunt. Wij helpen u graag om uw eigen hoogtepunt, letterlijk of figuurlijk vorm te geven in een mooi feest. Bel ons voor een gratis en vrijblijvende offerte op 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.