Facebook    Twitter
Your Choice Catering Krommenie Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Industrieweg 77b
1566 JP Krommenie
tel. 075 - 7440019

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Entertainment

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Krommenie - Entertainment

Maak uw feest echt helemaal af met een stukje entertainment erbij. Een clown voor de kinderen, een Marco Borsato lookalike, een DJ voor uw feestavond. Bij Your Choice Catering Krommenie kan het allemaal gerealiseerd worden.

Voor een geslaagd feest

Een feest is pas echt geslaagd als alle gasten met een voldaan gevoel naar huis gaan. Natuurlijk kan our Choice Catering Krommenie uitstekend zorgen voor de innerlijke mens: de heerlijkste en meest bijzondere gerechten kunnen we voor u en uw gezelschap regelen en verzorgen. Wilt u daarbij de sfeer verhogen en een mooie aankleding en styling realiseren? Geen enkel probleem bij Your Choice Catering Krommenie. En wilt u echt de puntjes op de i zetten en het helemaal af maken met spectaculair entertainment, dan kan dat dus ook!

Ons is niets te gek

Wij zeer flexibel, denken graag met u mee en door onze jarenlange ervaring weten we precies wat uw feest nodig heeft. Van stormbaan tot aan een muziekquiz of van een springkussen tot aan een pianist. Ook met uw ideeën en suggesties gaan we serieus aan de slag. Ons is niets te gek. Samen met u zetten we alles op papier, maken we een compleet draaiboek en zorgen wij ervoor dat u kunt gaan genieten.

Contact

Neem contact met ons op om al uw wensen te bespreken. Er is zoveel mogelijk, te veel om hier allemaal op te noemen. Samen met u stellen we een plan op. En een offerte is natuurlijk altijd gratis en vrijblijvend. Ons telefoonnummer is 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.