Facebook    Twitter
Your Choice Catering Krommenie Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Industrieweg 77b
1566 JP Krommenie
tel. 075 - 7440019

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Wijnproeverijen

wijn en spijs avond

 


Your Choice Catering Krommenie - wijnproeverijen

Your Choice Catering Krommenie organiseert wijnproeverijen als onderdeel op feesten en partijen voor grotere groepen. Het is leuke, maar ook een zeer leerzame manier om kennis te maken met veel verschillende soorten wijnen.

Ook onderdeel van uw feest?

Your Choice Catering Krommenie organiseert een wijnproeverij natuurlijk niet voor een heel klein gezelschap, maar de grootte van de groep ligt ook niet vast. We gaan uit van een minimaal bestedingsbedrag van 500 euro. De kosten per persoon zijn 20 euro exclusief de kosten voor de sommelier. Het kan een mooi onderdeel zijn van uw bruiloft of personeelsuitje.

Enthousiast en deskundig

De sommelier kan enthousiast en deskundig vertellen over de wijnen. Wij hebben tien verschillende wijnen uitgezocht om meer over te weten te komen en natuurlijk om te proeven. Het zijn verschillende druivenrassen uit de hele wereld. Zo leert u dat een Spaanse wijn echt heel anders smaakt dan een Nieuw-Zeelandse wijn en een Duitse wijn verschilt weer sterk van een Californische wijn.

Passende hapjes

Als u het wenst kan de ca. drie uur durende proeverij worden aangevuld met bijpassende hapjes. Om u een idee te geven wat de kosten daarvan zijn en om wat voor soort gerechten het gaat, hebben we alvast drie assortimenten voor u samengesteld.

Spijzen Standaard Spijzen Extra Spijzen Luxe

Meer weten?

Wilt u meer te weten komen over wijnen en dat tijdens uw feest ook aan uw gasten aanbieden? Neem dan contact met ons op. Wij maken altijd gratis en vrijblijvend een offerte voor u. Bel 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.