Facebook    Twitter
Your Choice Catering Krommenie Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Industrieweg 77b
1566 JP Krommenie
tel. 075 - 7440019

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


beautifull blackPrivate dinners

 


Your Choice Catering Krommenie - Private Dinner

Your Choice Catering Krommenie is van mening dat een feestje altijd in eerste instantie een moment moet zijn om te genieten. Om stil te staan bij de zaken die er soms echt toe doen. Soms met vrienden en familie. En een private dinner past precies in dat idee. U geniet dan thuis of op een door u gekozen locatie van een heerlijke maaltijd, ter plekke bereid door een professionele kok. U heeft dan zelf alle tijd voor u gasten.

Smakelijk en passievol

Bij u thuis of op een ander locatie, bijv. uw bedrijfspand, kunnen onze koks een maaltijd bereiden. Ze maken een heerlijk drie- of meergangenmenu met werkelijk heerlijk verse ingrediënten. Het mooie is ook dat deze koks er heel smakelijk en vol passie over kunnen vertellen. Zo ontstaat er een mooie interactie tussen u, uw gasten en de kok. En geloof maar dat u dan nog meer geniet van alle heerlijkheden!

Menu inpressie        

Fijne gastronomische avond

Een private diner is natuurlijk het prettigst met een kleiner gezelschap. Bij Your Choice Catering Krommenie kan het al bij een gezelschap van acht personen of vanaf 500 euro. Al uw wensen nemen wij uiterst serieus. Er is echt heel veel mogelijk en wij staan altijd open voor suggesties en eigen ideeën. Wij doen alles om u en uw gasten een fijne en gastronomische avond te bezorgen waar u met warme gevoelens op terugkijkt.

Goede wijn

Een goede wijn maakt uw private dinner natuurlijk helemaal af. Your Choice Catering Krommenie kan u uitstekend daarbij adviseren Wij hebben een mooie en uitgebreide wijnkaart. Daar komen we samen vast wel uit!

Make a Wish Nederland Wens Diner

Your Choice Catering Krommenie doet graag iets voor de medemens. Daarom steunen wij de stichting Make a Wish. Zij maken wensen van ernstig zieke kinderen waar. Wij zijn sinds 2013 hun huiscateraar en van elke private dinner gaat maar liefst 15 % naar dit goede initiatief.

Wilt u meer weten om een zelf een private dinner te houden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend en kosteloos advies. Bel 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.